Commercial Extension

Project 11 – House extension

Residential Buildings –

About the project

This is a deep retrofit that included removing all the existing ground floor concrete floors. There was extensive demolition to the ground floor, first and second floor. Included in the deep retrofit was an upgrade with flooring insulation along with all internal walls being dry lined. 

To the rear of the dwelling, a large extension was added, which comprised the kitchen, living and dining areas. This large extension was beautifully finished with natural slates and roof windows. 

With this full new layout, there are 4 bedrooms (all ensuite) in the first floor and two additional rooms on the second floor. One of which has an ensuite.

The ground floor has a large kitchen, dining area. Off this is a large living space. Also off the kitchen is a playroom. Alongside the main entrance hallway is the sitting room.

Details
Location Killarney
Project start 2019
Project finish 2020